Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν θα προστεθούν νέοι πολιτισμοί μετά το λανσάρισμα του Age of Empires II: Definitive Edition

*
Το Age of Empires II: Definitive Edition θα φέρει αρκετές προσθήκες και αλλαγές στο κλασσικό RTS. Πρώτα απ' όλα θα συνοδεύεται από ένα νέο expansion, το The Last Khans. Μέσω αυτού οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε τρία επιπλέον campaigns και τέσσερεις πολιτισμούς. Μετά το λανσάρισμα και με βάση τα όσα πρόσφατα δήλωσε ο Creative Director Adam Isgreen, ναι μεν θα υπάρξει νέο περιεχόμενο, αλλά αυτό δεν θα έχει να κάνει με την προσθήκη και άλλων πολιτισμών.

Σύμφωνα πάντοτε με τον Isgreen το παιχνίδι καλύπτει ήδη τις περισσότερες φάσεις τις ανθρώπινης ιστορίας σε όλες τις ηπείρους, κάτι το οποίο ολοκληρώνεται με τη Μογγολική αυτοκρατορία που θα περιλαμβάνεται στο The Last Khans expansion. Ακόμα και επαγγελματίες παίκτες εκφράζουν την άποψη πως οι πολιτισμοί είναι ήδη αρκετοί. Οπότε, μετά την κυκλοφορία του τίτλου το φθινόπωρο του 2019, το επιπλέον περιεχόμενο θα έχει να κάνει με νέα campaigns και νέα game modes.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*